Over mij

Mijn naam is Michel van Dijke (1971) woonachtig in Geleen. Ik ben altijd ergens mee bezig. Organiseren is me dan ook met de paplepel ingegoten. Mijn vader organiseerde meerdere jaren de braderie in oud-Geleen. En samen met mijn moeder organiseerde hij van 2007 t/m 2019 middagen voor eenzame mensen bij stichting RUZ in Geleen. Een van mijn vele passies is kinderen aan het fietsen krijgen. Ik geef op wielerbaan Geleen en op basisscholen fietsvaardigheidstrainingen. Ik vindt het  belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd goed kunnen fietsen. Bij Petje af Zuid-Limburg zorg ik samen met coaches ervoor dat kinderen kennis maken met diverse beroepen, hun talenten ontdek en deze verder stimuleer. 

Dankbaar

Ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Ik ben ze erg dankbaar. Ik kom graag in contact met gelijkgestemden die een handje willen helpen. Samen gebruik ik mijn passie om echt een verschil te maken en iets moois neer te blijven zetten.

Interview

Kapelaan Carlos Martinez interviewde mij voor het koffieconcert dat op 21 mei 2020 op Hemelvaartsdag werd uitgezonden op het YouTube kanaal van RK Parochies Geleen