Ad Wijnands

(voormalig profwielrenner, jeugdtrainer)


Jaren geleden heb ik Michel van Dijke leren kennen op de wielerbaan in Geleen. Sindsdien zijn we vrienden voor het leven. Samen hebben we veel wieleractiviteiten bedacht en uitgevoerd voor jong en oud. De FUN is de kern van al deze activiteiten.Door de nieuwe website van Michel van Dijke krijgt u nog meer overzicht van zijn talloze evenementen.Als iemand staat voor “Talent Passie samenwerking” dan is dit Michel. Hij heeft enorme skills om mensen te motiveren. Dit doet hij door zijn Passie te delen en/of anderen hiermee te besmetten. Alsiemand door Samenwerking de Wielerdriehoek, Wielerbaan Geleen, Watersley en TDBP, succesvolkan maken dan is hij dat. Hij is iemand die een plan maakt en deze ook zelf uitvoert, dit is zeldzaam te noemen. Hij bezit het Talent om spelenderwijs met kids te oefenen en hij kan ook aanschuiven bij vergaderingen met burgemeesters en wethouders.Lars Wijnands vind het geweldig dat je ook in het team PROLars zit. Samen met Bernd Oldenbeuvingverzorgen jullie de fanpage en de website van PROLars. Michel ik hoop nog lang mee te mogen liften en wens je alle goeds….“Leef je Droom” !Stap voor Stap #FUNdamentMichelvanDijke


Sander Kleikers  

(Presentator, interviewer, commentator)

Ik heb Michel jaren geleden leren kennen als voorvechter voor de historische wielerbaan in Geleen. Ik heb groot respect voor zijn doorzettingsvermogen en enthousiasme. Dat brengt hij over op anderen, waardoor zijn projecten altijd warm en succesvol zijn. Of het nu om het Glazen Huis, de wielerbaan of een ander project is waar hij bij wordt betrokken. 
Een oprechte gedreven kerel, met wie ik graag samenwerk!

Annemiek Mommers

(Fotojournalist)

Door mijn werk als fotojournalist kom ik op heel veel plaatsen en gebeurtenissen, het hele jaar door, s’avonds en in het weekend. Dan kom je uiteraard veel verschillende mensen tegen, maar er is ook iemand die ik erg vaak ontmoet. Michel van Dijke. Het lijkt toeval, maar dat is het niet. Michel weet als geen ander mensen enthousiast te krijgen, en op het juiste moment aandacht te vragen. Hij zet zich enorm in voor de kinderen van ‘Petje af’. En als ik die kinderen zie, dan stralen ze! Knap dat je zoveel mooie creatieve activiteiten organiseert, dan kom ik je vast nog heel vaak tegen!

Jan de Koning

(Eindredacteur/presentator bij L1)

Michel van Dijke heb ik leren kennen via de wielerbaan in Geleen. Al snel blijkt dat deze energieke man vol ideeën zit en die ook graag uitvoert. Het hart zit op de goede plek, want hij heeft een tomeloze inzet voor goede doelen. Vlak voor kerst 2019 mag ik hem, samen met 3 andere DJ’s 48 uur opsluiten in het Glazen Huis in het centrum van Geleen. Het levert rond de 11 duizend euro op voor Samenloop voor Hoop en Petje Af Zuid-Limburg. Voor deze laatste organisatie, een weekendschool voor kinderen, die kennismaken met allerlei beroepen, is hij ook coördinator.

Als ik samen met een groep wielrenners in 2013 Alpe D’HuZes ga rijden, staat hij het inschrijfgeld van de renners op de wielerbaan, met plezier af voor het goede doel. Dat doet hij later nog een keer als ik met een ploeg meedoe aan de wielertocht van 500 kilometer voor Homeride. De opbrengst gaat naar de Ronald McDonaldhuizen in Limburg.

Hij bedenkt het rijden van een uurrecord op de wielerbaan Geleen. Twee keer doe ik daaraan mee. Mogelijk volgt dit jaar de derde keer. Inmiddels is het een groot evenement geworden, want uit heel Nederland willen wielrenners in verschillende leeftijdscategorieën een uurrecord vestigen.

Hij daagt mij uit om een uurrecord te schaatsen. Op een mooie zonnige februaridag in 2019 bij 20 graden, schaats ik op de ijsbaan in Geleen mijzelf een uur lang in het zweet. Het levert maximale publiciteit op en dat is ook nodig voor het behoud van de wieler- en ijsbaan Glanerbrook. Samen strijden we voor het behoud daarvan, want het zou eeuwig zonde zijn als dit complex verdwijnt.

Gerdie Konings

(Coach Petje af, voedingsdeskundige)

Michel is een man met een gouden hart. Hij is een organisator in hart en nieren. Hij is manager bij Petje Af. Ik heb al voor heel wat organisaties gewerkt maar ik heb nog nooit met zo’n lieve en betrouwbare manager mogen samen werken. Ik ben erg dankbaar dat ik hem dankzij mijn zoon heb leren kennen. Ik werk ontzettend graag met hem samen. Ik heb veel van hem geleerd. Ik hoop nog lang met hem samen te werken. Petje Af is een super initiatief. Kinderen maken al op vroege leeftijd kennis met verschillende beroepen. Dit is belangrijk voor hun verdere toekomst. Super dat Michel deze organisatie heeft opgezet. Michel is altijd lief voor de kinderen en maakt leuke grapjes. De kinderen vragen naar hem als hij er niet is. Ze vinden het jammer als hij niet kan komen. Hij blijft altijd rustig en hij weet heel goed hoe hij kinderen nieuwsgierig kan maken. Hij helpt mee om de wereld bewust te maken. Dat is erg belangrijk.

Petra Willems

(Bestuurskundige, trainer en communicator)

Doe de optelsom, want hij is de definitie van een wereldverbeteraar: 

- iemand die een passie heeft en maatschappelijk    doelen nastreeft.

- voor dit doel is hij zichtbaar en hoorbaar, online    en offline.

- in die (online en offline) communicatie biedt hij anderen de mogelijkheid deel te nemen aan de beweging die hij op gang brengt. 

- binnen die beweging draagt hij zorg voor positiviteit, verbondenheid en saamhorigheid,

en zo drukt hij een positieve stempel op onze samenleving. Met trots stond ik naast Michel in het Glazen Huis en hoop samen nog vele maatschappelijke projecten in te mogen kleuren.